KONTAKT / NOTA PRAWNA 
HBN
login:
hasło:
zapamiętaj mnie | › nie pamiętasz hasła?  

Bursztyn Szefa i Szafir Szefa dla HoReCa


- Historia sera Bursztyn sięga 2002 roku, ale w ciągu kilku ostatnich lat obserwujemy rosnące zainteresowanie naszymi produktami ze strony szefów kuchni, restauratorów, organizatorów eventów. Nasze sery długodojrzewające są obecne podczas wielu wydarzeń i konkursów kulinarnych, a co ważniejsze - wkroczyły na zaplecza kuchenne polskich restauracji - mówi Emilia Pożarowszczyk, Kierownik Działu Marketingu i PR Spomlek.

Więcej artykułów o firmie SM Spomlek

brak dostępu do artykułu: Bursztyn Szefa i Szafir Szefa dla HoReCa
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do serwisu.
lub przetestuj Hbn.pl. Bez zobowiązań.
Copyright hot business news 2006-2021 © Powered by web & art sp. z o.o.     KONTAKT / NOTA PRAWNA