KONTAKT / NOTA PRAWNA
DOŁĄCZ
DO
NAS
ATUTY
HBN
PRZEŚLIJ
KOMUNIKAT
PRASOWY
login:
hasło:
zapamiętaj mnie |
› nie pamiętasz hasła?
alkohol
napoje bezalkoholowe
owoce i warzywa
mleko
mięso i ryby
kawa i herbata
słodycze i przekąski
inne produkty
inwestycje
innowacje i nowości
badania
promocje i PR
akwizycje i fuzje
dostawcy
handel
makroekonomia
zagranica
wszystko
indeks firm
indeks marek
Bursztyn Szefa i Szafir Szefa dla HoReCa
- Historia sera Bursztyn sięga 2002 roku, ale w ciągu kilku ostatnich lat obserwujemy rosnące zainteresowanie naszymi produktami ze strony szefów kuchni, restauratorów, organizatorów eventów. Nasze sery długodojrzewające są obecne podczas wielu wydarzeń i konkursów kulinarnych, a co ważniejsze - wkroczyły na zaplecza kuchenne polskich restauracji - mówi Emilia Pożarowszczyk, Kierownik Działu Marketingu i PR Spomlek.
Więcej artykułów o firmie SM Spomlek
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do serwisu.
login:
hasło:
lub
przetestuj Hbn.pl
. Bez zobowiązań.
OSTATNIE WYDANIE
Danone otwiera Europejskie Centrum Planistyczne
Soft drinks
Eksport produktów spożywczych z Polski spowalnia
Soft drinks
Wysokobiałkowe parówki na półkach sklepów Biedronka
Food & drinks
Trwa druga edycja loterii Budyniowe Love
Soft drinks
Chorwacka sieć handlowa zadebiutuje na warszawskiej giełdzie
Soft drinks
NOWOŚCI PRODUKTOWE
poprzedni
następny
NAJCZĘŚCIEJ CZYTANE
Copyright hot business news 2006-2021 © Powered by web & art sp. z o.o.
KONTAKT / NOTA PRAWNA
Bursztyn Szefa i Szafir Szefa dla HoReCa
×