KONTAKT / NOTA PRAWNA 
HBN
login:
hasło:
zapamiętaj mnie | › nie pamiętasz hasła?  

Kombuche od Rodziny Sadowskich


Kombucha podbija świat, ale choć moda na nią dopiero się rozkręca, to napój ten znany jest od wieków w Japonii i w Chinach. Powstaje on w drodze fermentacji na bazie czarnej lub zielonej herbaty, cukru i grzybka herbacianego, który jest kulturą mikroorganizmów: bakterii i drożdży. To one sprawiają, że herbata fermentuje, zużywając cukry i przetwarzając je na kwas octowy, kwas glukonowy oraz inne substancje, które nadają kombuchy wyjątkowy smak.


Więcej artykułów o firmie Pasieki Rodziny Sadowskich

brak dostępu do artykułu: Kombuche od Rodziny Sadowskich
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do serwisu.
lub przetestuj Hbn.pl. Bez zobowiązań.
Copyright hot business news 2006-2021 © Powered by web & art sp. z o.o.     KONTAKT / NOTA PRAWNA