KONTAKT / NOTA PRAWNA 
HBN
login:
hasło:
zapamiętaj mnie | › nie pamiętasz hasła?  

Nestle ogłasza przełomową metodę redukcji tłuszczu w składnikach mlecznych


Opracowywanie nowych, opartych na podstawach naukowych rozwiązań w celu zwiększenia wartości odżywczej, przystępności cenowej i zrównoważonego rozwoju produktów jest kluczowym celem Nestlé. Obejmuje to ograniczenie dodatku cukru, sodu i tłuszczów nasyconych, przy jednoczesnym dostarczaniu składników odżywczych i zapewnieniu minimalnego wpływu na smak i konsystencję.


Więcej artykułów o firmie Nestle

brak dostępu do artykułu: Nestle ogłasza przełomową metodę redukcji tłuszczu w składnikach mlecznych
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do serwisu.
lub przetestuj Hbn.pl. Bez zobowiązań.
Copyright hot business news 2006-2021 © Powered by web & art sp. z o.o.     KONTAKT / NOTA PRAWNA